cool hit counter Bodø/Glimt mot til Skip to main content

Bodø/Glimt mot til

Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16.

Botheim Sendte Bodo Glimt Til Himmels Ydmyket Roma Pa Fullsatt Aspmyra

Bodo Glimt Vant 6 1 Mot Roma Klar Tale En 34 år gammel Viking-tilhenger straffes med 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer mot en BodøGlimt-spiller i september i fjor.

. Et lite lysglimt kom det riktig nok på slutten av første omgang da Ulrik Saltnes. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Edit Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen. Billetter Rana - Glimt. BodøGlimt vil styrke klassemiljøene.

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Bodø Glimt form og statistikk. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt.

BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. Bodø Glimt har fisket seg 5 poeng fra sine tre første hjemmematcher i Eliteserien.

På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. I 2020 ble klubben det første nordnorske lag som vant eliteserien i fotball for mennDette ble gjentatt i 2021 og klubben ble sjette lag til å vinne øverste divisjon to år på rad. Mats Torbergsen NTB.

Mai-kampen mot Tromsø i kveld. BodøGlimt leverte en kamp for historiebøkene. Niklas Aune Johnsen.

1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og. Sola varmet nok mer enn kampen gjorde for de 600 som hadde møtt opp for det var lenge mellom høydepunktene i dagens kamp. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et.

Bodø Glimt mot Tromsø. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Sikre deg plass på 16. Det blir fullsatt på Aspmyra mot Tromsø i kveld. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Det endte 1-1 i treningskampen mot Tromsø.

U T T V V. Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga. Derfor er det viktig å få med seg dette A-lag.

Mai-festen mot Tromsø nå. Sikre deg plass på 16. 1 day agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr.

September 1916 som Glimt er en norsk fotballklubb fra BodøKlubben spiller sine hjemmekamper på Aspmyra stadion og er regjerende seriemester. 160522 1701 160522 1803. I dag spiller han fra start mot gamleklubben.

Mai-festen mot Tromsø nå. 1 day agoBodøGlimt Tromsø 11 Innbytterne Victor Boniface 21 og Joel Mugisha Mvuka 19 ordnet utligningen tre minutter på overtid da BodøGlimt reddet ett poeng mot Tromsø. Gjestende Tromsø har ikke fått så mye tid til hvile og oppladning etter sin Eliteserien-kamp for bare fire dager siden.

Mot Rosenborg 2 ble det stygt. Det endte med 51 til hjemmelaget. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt.

Takk for din påmelding. Billetter Rana - Glimt. BodøGlimt tok imot Tromsø til treningskamp i nydelig vårvær på Aspmyra denne søndagen.

Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag. Oddsen for BodøGlimt-seier er 155 uavgjort 420 og LSK-seier 540 kan forandre seg frem til kampstart. Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen.

Derfor blir det mer folk mer trengsel og lengre køer enn du er vant med. Torsdag viste BodøGlimt at seieren borte mot Celtic ikke var en tilfeldighet. Viktig info til deg som skal på 16mai-kamp.

Gratis inngang for alle barn under 16 år. Billetter til Haugesund BodøGlimt. 1 day agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr.

Det endte med 51 til hjemmelaget. Grei fangst men med rom for forbedring. I dag spiller han fra start mot gamleklubben.

Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. BODØ VG BodøGlimt Roma 61 Roma-trener José Mourinho 58 ble truffet av mer enn kulde og vind.

3-1-seieren borte ble fulgt opp med 2-0 på Aspmyra etter scoringer av. 75 54 55 00. Glimt gikk videre på walkover mot Aalesund mens kanarifuglene slo Nardo 4-0 borte etter to scoringer av Tom Peder Pettersson Akor Adams og Pål André Helland 2.

BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. 160522 1701 160522 1701. Aspmyra stadion er utsolgt under 16.

Jorgen Strand Larsen Har Troen Pa Norsk Triumf Mot Az Alkmaar Ganske Sikker Pa At Bodo Glimt Kommer Til A Vinne Eurosport